1,2 kg vištienos kumpelių (mažų),
0,5 stiklinės sezamų sėklų,
3 šaukštai miltų,
1 kiaušinis,
8 šaukštai sojų padažo,
1 stiklinė aliejaus,
truputis druskos.
M a r i n a t u i:
2 šaukšteliai maltų paprikų,
2 šaukštai medaus,
1 šaukštelis citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Paruoškite marinatą, sudėkite į jį vištieną, gerai apvoliokite, uždenkite ir marinuokite šaldytuve 2-3 val. Tada išimkite mėsą, ją gerai nuspausdami ir nuvarvindami marinatą. Sumaišykite sojų padažą, kiaušinį ir druską. Gerai išplakite.
Vištieną iš pradžių apvoliokite miltuose, paskui sojų padažo ir kiaušinio plakinyje, o tada sezamų sėklose. Aliejų įkaitinkite ir skrudinkite vištieną 4-5 min., kol ji taps auksinės spalvos. Tada sudėkite į skardą ir dar truputį pakepkite įkaitusioje orkaitėje. Patiekite atvėsintą.