2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
500 g lašišos filė,
400 g juostinių makaronų su špinatais,
1 aitriosios paprikos,
3 česnako skiltelių,
85 g gražgarsčių salotų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir dėkite druska ir pipirais pabarstytą lašišą. Ją kepkite apie 5-8 min., po to apverskite, dar šiek tiek pakepkite, kol ims byrėti nedideliais gabaliukais. Tada perdėkite į lėkštę ir sugnaibykite.
Kol lašiša kepa, puode išvirkite makaronus. Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų, sudėkite smulkintą česnaką ir be sėklų aitriąją papriką, kepkite minutę. Po to sudėkite makaronus, lašišos gabaliukus, salotas, išmaišykite, pagardinkite druska, pipirais pagal skonį.