100 g sviesto,
6 šaukštų cukraus,
1 kiaušinio,
1 šaukšto pieno,
250 g miltų,
180 g miltinio cukraus,
3 šaukštų citrinų sulčių,
konservuotų abrikosų puselių.
GAMINIMAS:
Sviestą ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną. Į paruoštą mišinį berkite persijotus miltus ir išminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite 5 mm storio tešlos lakštą. Formele išspauskite nedidelius apskritimus. Skardą patepkite sviestu, išklokite kepimo popieriumi, išdėliokite tešlos apskritimus.
Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 10 min. Abrikosų puseles nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Glazūra: sumaišykite miltinį cukrų su citrinų sultimis. Atvėsintus sausainius aptepkite paruošta glazūra, viršuje dėkite po abrikoso puselę, palaukite, kol glazūra sustings.