0,5 kg maltos mėsos (jautienos ir kiaulienos mišinio),
1 kiaušinio,
2 didelių bulvių,
2 didelių pomidorų,
po pluoštelį kalendrų,
krapų,
petražolių žalumos,
gražgarsčių salotų,
po žiupsnelį bulvių prieskonių,
druskos,
aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Į mėsą įmaišykite susmulkintus žalumynus, kiaušinį, suformuokite nedidelius maltinukus ir iškepkite įkaitintame aliejuje. Bulves išvirkite su lupenomis (jos turi būti kietokos, nepervirtos), nulupkite, supjaustykite skridinėliais, apkepinkite įkaitintame aliejuje ir pabarstykite prieskoniais.
Pomidorų griežinėlius pakepinkite orkaitėje, nustatę grilio režimą. Suformuokite bokštelius: bulvių skridinėlis, maltinukas, pomidoro griežinėlis, viršuje-gražgarsčių lapeliai.