Tradicinis trapios tešlos receptas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tradicinis trapios tešlos receptas


INGREDIENTAI:

400 g miltų,
200 g sviesto,
100 g cukraus,
2 tryniai,
2 šaukštai grietinės.


GAMINIMAS:

Miltus sumaišykite su cukrumi, ant mišinio uždėkite iš šaldytuvo išimtą sviestą (beje, jį galima stambiai sutarkuoti-mažiau reikės kapoti). Vienu ar dviem peiliais kapokite, kol visi sviesto gabaliukai apsivels miltais.

Sudėkite trynius ir, jei nurodyta recepte, grietinę. Rankomis suminkykite vienalytę tešlą. Tešlą suspauskite į kelis gniužulus, sudėkite į maišelius ir mažiausiai 30 min. palaikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668