0,5 kg dešrelių,
svogūnų,
aliejaus,
2 česnako skiltelės,
0,5 kg savose sultyse konservuotų arba šviežių pomidorų,
1 l vištienos sultinio,
skardinė (225 g) konservuotų baltųjų pupelių,
200 g makaronų.
GAMINIMAS:
Dešreles supjaustykite griežinėliais ir pakepkite su aliejumi. Į puodą įpilkite truputį aliejaus ir jame apkepkite susmulkintus svogūnus. Tada suberkite smulkiai supjaustytus česnakus ir kepkite apie 1 min. Paskui sukrėskite konservuotus arba šviežius pomidorus, supilkite vištienos sultinį ir užvirkite ant kaitrios ugnies.
Tuomet ugnį primažinkite, puodą uždenkite ir virkite 20-25 min. Suberkite apkeptas dešreles, konservuotas baltąsias pupeles, viską gerai išmaišykite ir užvirkite. Prieš patiekdami į sriubą sudėkite virtus makaronus.