Veršiena su salierais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena su salierais


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

1 kg veršienos be kaulų,
100 ml alyvuogių aliejaus,
2 smulkintų svogūnų,
700 g salierų gumbų ir lapų,
po žiupsnelį maltų pipirų,
druskos.

P a d a ž u i:
2 kiaušinių trynių ir
1 baltymo,
3/4 stiklinės citrinų sulčių,
2-3 šaukštų kukurūzų krakmolo.

GAMINIMAS:

Supjaustykite porcijomis nuplautą ir nusausintą veršieną. Gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus, sudėkite mėsos gabalus, apkepkite juos iš abiejų pusių po 4 min., įpilkite 3/4 stiklinės verdančio vandens ir patroškinkite.

Susmulkintus salierus palaikykite verdančiame vandenyje apie 10 min., nuvarvinkite ir prieš baigiant troškinti sudėkite ant mėsos. Padažas: į plakamus kiaušinius pilkite citrinų sultis, krakmolą ir be paliovos plakdami po truputį supilkite sultis, susidariusias troškinant mėsą.

Išimkite mėsą iš keptuvės ir sudėkite į serviravimo lėkštę. Trumpai pakaitinkite padažą, kad sutirštėtų, ir užpilkite ant mėsos.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668