Obuolinės spurgos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolinės spurgos


INGREDIENTAI:

500 g obuolių,
1 šaukšto miltinio cukraus,
1 šaukštelio cinamono,
aliejaus.

T e š l a i:
1 stiklinės miltų,
2 šaukštų cukraus,
2 kiaušinių,
125 ml pieno,
1 šaukšto maltų migdolų,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

Tešla: kiaušinius išplakite su cukrumi, pamažu suberkite persijotus ir su druska miltus. Įpilkite pieno, įberkite migdolų. Išmaišykite skystą tešlą. Obuolius nulupkite, minkštimą supjaustykite apskritimais.

Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Obuolius merkite į tešlą ir dėkite į verdantį aliejų, virkite 5-6 min. iki auksinės spalvos. Išgriebtus dėkite ant popierinio rankšluoščio. Apibarstykite miltiniu cukrumi ir cinamonu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668