Persimonų ir varškės desertas su medumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Persimonų ir varškės desertas su medumi


INGREDIENTAI:

4 dideli persimonai,
400 g minkštos varškės,
2 šaukštai 30 proc. riebumo grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
60 g medaus,
rudojo cukraus,
mėtų lapelių.


GAMINIMAS:

Varškę, grietinėlę ir cukrų suplakite plaktuvu. Gautą masę sudėkite į desertines taures. Virš vandens garų ištirpinkite medų. Supjaustykite griežinėliais persimonus, apibarstykite juos ruduoju cukrumi.

Sudėkite į keptuvę (nesvylančia danga) ir laikykite ant mažos ugnies, kol cukrus pradės tirpti. Karštus persimonus sudėkite ant varškės masės. Ant viršaus užpilkite šilto medaus ir papuoškite mėtų lapeliais.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668