4 porcijoms:
500 g jautienos,
200 g ryžių makaronų,
sultinio,
3 valg. šaukšt. žuvies padažo,
1 arbat. šaukšt. cukraus,
2 cm imbiero šaknies,
1 vnt. anyžių žvaigždutės,
4 cm poro baltosios dalies,
druskos ir
čili pipirų pagal skonį,
1 skilt. žaliosios citrinos.
GAMINIMAS:
Jautieną supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite aliejuje. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir keletą minučių palaikykite. Imbiero šaknį supjaustykite plonais šiaudeliais. Čili papriką ir porą supjaustykite griežinėliais.
Į karštą sultinį berkite imbierą, anyžiaus žvaigždutę, druskos, cukraus, pilkite žuvies padažą. Virkite apie 5 min. Nukoškite makaronus ir į dubenėlius dėkite makaronus, paruoštą mėsą, įpilkite verdančio sultinio, pabarstykite čili pipiriukais, poro griežinėliais.