200 g agurkų,
60 g vištienos,
10 g svogūnų laiškų,
3 g česnakų,
4 g druskos,
5 g sojų padažo,
10 g acto,
5 g garstyčių,
2 g augalinio aliejaus,
2 g sezamų sėklų,
1 g pipirų,
5 g cukraus,
kiaušinis,
ankštinis pipiras.
GAMINIMAS:
Vištieną virkite 30-40 minučių, atvėsinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kiaušinį kruopščiai išplakite ir iškepkite kaip blynelį. Šviežius agurkus supjaustykite pusžiedžiais. Juos sumaišykite su mėsa, įdėkite garstyčių, įberkite druskos, pipirų, cukraus, pakepintų sezamų sėklų, įpilkite aliejaus, sojų padažo, acto.
Sudėkite supjaustytus svogūnų laiškus ir česnakus. Viską gerai išmaišykite. Paruoštas salotas padėkite valandai į šaldytuvą. Prieš patiekdami į stalą salotas papuoškite plonai pjaustytu ankštiniu pipiru ir keptu kiaušiniu, supjaustytu siaurais šiaudeliais.