Bulvių ir ridikėlių mišrainė su pupų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir ridikėlių mišrainė su pupų padažu


INGREDIENTAI:

20 mažų šviežių bulvių,
20 ridikėlių,
sauja šviežių krapų.

P a d a ž u i:
300 g šviežių didelių pupų,
šaukštas citrinos sulčių,
po saują mėtų ir
bazilikų lapelių,
30-40 g parmezano,
skiltelė česnako,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Bulves išvirkite su lupenomis. Pupas išvirkite, nuimkite žieveles. Inde sutrinkite pupas su česnaku. Į trintas pupas supilkite citrinos sultis, sudėkite bazilikus bei mėtas, pilkite aliejų, įberkite žiupsnelį druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišykite. Išvirtas bulves suberkite į įkaitintą keptuvę ir 3-4 min. paskrudinkite iš visų pusių.

Apkeptas bulves dėkite į lėkštę (asmeniui 5 bulvės), užberkite saują griežinėliais pjaustytų ridikėlių, apibarstykite krapais. Ant viršaus pilkite pupų padažą ir pabarstykite parmezano. Bulves galima tiekti tiek šiltas, tiek šaltas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668