200 g riebaus varškės sūrio,
0,5 stiklinės rūgščios grietinės,
1 šaukšto smulkintų šviežių krapų,
1 šaukštelio česnako miltelių,
2 stiklinių smulkintų brokolių,
1 stiklinės smulkintų salierų stiebų,
0,5 stiklinės smulkintų raudonų saldžiųjų paprikų,
salierų lapų,
400 g šaldytos sluoksniuotos tešlos.
GAMINIMAS:
Tešlą atšildykite. Plonai iškočiotus lakštus suritinkite ir supjaustykite į 16 gabalėlių. Juos vainiku sudėkite į riebalais išteptą didelę apvalią kepimo formą, prispaudžiant vienus prie kitų. Kepkite maždaug 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol bandelės parus.
Kepinį ataušinkite, tada atsargiai perkelkite ant plokščios lėkštės. Pasiruoškite aptepą: iki vienalytės masės smulkintuvu sumalkite sūrį su grietine, pagardinta krapais ir česnako milteliais. Užtepkite masę ant kiekvienos bandelės, pabarstykite salierų stiebų, paprikų gabaliukais, brokolių šakelėmis.