500 g šaldytos jūros lydekų filė,
apie 130 g porų,
apie 300 g pievagrybių,
50 g šviežių petražolių,
1 morkos,
250 ml grietinėlės,
1 paprikos.
GAMINIMAS:
Šaldytą žuvį atšildykite kambario temperatūroje, nusausinkite, pabarstykite druska, pipirais, jei turite - mėgstamais žuvies prieskoniais. Daržoves nuplaukite, papriką supjaustykite šiaudeliais, porus - žiedais, pievagrybius - ketvirčiais ir kepkite keptuvėje ant sviesto apie 2-3 min.
Į kepimo indą sluoksniais sudėkite žuvį ir daržoves, užpilkite grietinėlės ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Iškepę pabarstykite kapotomis petražolėmis, patiekite padalinę porcijomis kaip apkepą.