"Vafliniai" čeburėkai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Vafliniai" čeburėkai


INGREDIENTAI:

1 pakelio apvalių, nesaldžių, mažo skersmens vaflių,
1 kiaušinio,
miltų,
vandens.

Į d a r u i:
200 g kiaulienos ar jautienos faršo,
1 svogūno,
1 kiaušinio,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Pakepinkite susmulkintą svogūną, sudėkite į faršą, dėkite kiaušinį ir išmaišykite. Paruoškite grietinės tirštumo tešlą iš miltų, vandens ir kiaušinio. Sluoksniuokite vaflius su faršu: tepkite sluoksnį faršo ant vaflio.

Dėkite vaflį, vėl tepkite faršo ir uždėkite vaflį. Vaflių apskritimus perpjaukite per pusę. Puseles merkite į tešlą iš abiejų pusių ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels ir čeburekai iškeps.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668