1 pakelio apvalių, nesaldžių, mažo skersmens vaflių,
1 kiaušinio,
miltų,
vandens.
Į d a r u i:
200 g kiaulienos ar jautienos faršo,
1 svogūno,
1 kiaušinio,
prieskonių.
GAMINIMAS:
Pakepinkite susmulkintą svogūną, sudėkite į faršą, dėkite kiaušinį ir išmaišykite. Paruoškite grietinės tirštumo tešlą iš miltų, vandens ir kiaušinio. Sluoksniuokite vaflius su faršu: tepkite sluoksnį faršo ant vaflio.
Dėkite vaflį, vėl tepkite faršo ir uždėkite vaflį. Vaflių apskritimus perpjaukite per pusę. Puseles merkite į tešlą iš abiejų pusių ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels ir čeburekai iškeps.