3 bananai,
3 kiaušiniai,
1,5 stiklinės miltų,
1/3 stiklinės manų košės,
šaukštelis kepimo miltelių,
1/3 stiklinės aliejaus,
20g. sviesto,
stiklinė cukraus.
GAMINIMAS:
Nuluptus bananus smulkiai supjaustyti. Suberti cukrų, įmušti kiaušinius ir maišytuvu gerai išplakti. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir manų košę, dar vieną minutę plakti. Įpilti aliejų ir maišyti, kol tešloje nebeliks aliejaus burbuliukų. Kepti 180 laipsnių temperatūroje, išteptoje riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytoje skardoje.
Tešlą galima kepti didelėje tortinėje, kitą diena perpjauti pusiau, sutepti džemu. Viršų galima aplieti šokoladiniu glajumi - 3/4 šokolado plytelės ištirpdyti ir sumaišyti su šaukštu grietinėlės.