1/2 žalios cukinijos,
1/2 geltonos cukinijos,
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus,
šaukštas keptų kedrinių pinijų,
po 3 šakeles bazilikų ir
petražolių,
svogūnas,
skiltelė česnako,
30 g mocarelos,
šaukštas tarkuoto parmezano,
50 g fetos,
šaukštelis smulkių džiūvėsėlių,
didelis pomidoras,
šaukštas valgomojo acto,
2-3 šaukštai vištienos sultinio.
GAMINIMAS:
Cukinijos puseles horizontaliai supjaustykite į 3 dalis. Apkepkite šaukštelyje aliejaus. Pagardinkite prieskoniais. Žalumynus supjaustykite. Pusę svogūno, česnako skiltelę, mocarelą supjaustykite, viską sumaišykite su tarkuotu parmezanu, smulkintu fetos sūriu, džiūvėsiais.
Sudėjus po vieną skirtingų spalvų cukinijos juostelę įsukite sūrių masę. Suriškite siūlu ar pan. Likusį svogūną supjaustykite ir pakepkite likusiame aliejuje, po to dėkite pjaustytą pomidorą, pagardinkite druska, pipirais ir actu, įpilkite sultinio, užvirkite. Įdėkite cukinijos suktinukus ir patroškinkite 5 min.