Salotos su jūrų ešeriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su jūrų ešeriu


INGREDIENTAI:

200 gramų jūros ešerio filė,
3 valg. šaukštų konservuotų pupelių,
2 valgomųjų šaukštų žirnelių,
1 bulvės,
2 agurkų,
1 pomidoro,
2 morkų,
1 kalafioro,
2 valgomųjų šaukštų majonezo,
juodųjų pipirų žirnelių,
lauro lapelių,
druskos.


GAMINIMAS:

Jūros ešerį išvirkite pasūdytame vandenyje. Į sultinį sudėkite supjaustytą morką, žalumynus, lauro lapelius ir juodųjų pipirų žirnelius. Atšaldytą žuvį supjaustykite gabalėliais. Bulvę su lupenomis ir morką išvirkite pasūdytame vandenyje, nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais.

Pasūdytame vandenyje apvirkite kalafiorą, o tada jį susmulkinkite žiedynais. Pomidorą supjaustykite skiltelėmis, o agurkus - šiaudeliais. Sumaišykite žuvį, bulves, morkas, kalafiorus, pomidorus, agurkus, žirnelius ir pupeles, paskaninkite majonezu. Mišrainę sukrėskite į gilų indą, papuoškite morkų griežinėliais, agurko skiltelėmis ir žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668