Virti ešeriai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virti ešeriai


INGREDIENTAI:

600 g ešerių,
1 morkos,
1 svogūno galvutės,
1/3 stiklinės 3 proc. acto,
1-2 petražolių šaknų,
1 lauro lapo,
druskos,
juodųjų pipirų žirnelių,
1 citrinos,
1/3 stiklinės sviesto,
2-3 bulvių,
2 ryšulėlius petražolių.


GAMINIMAS:

Vandenį užvirinkite kartu su susmulkintomis morkomis, svogūnais, petražolėmis, pipirais ir lauro lapu. Išvalytus ešerius sudėkite į išvirusį sultinį, įpilkite acto, virkite 10-15 minučių, kol išvirs.

Iš sultinio atsargiai išgriebkite ešerius, nuo jų nulupkite odą, sudėkite į lėkštę, pašlakstykite citrinų sultimis. Apdėkite petražolių žaluma ir citrinų skiltelėmis. Padažo indelyje patiekite išlydytą sviestą, o atskiroje lėkštėje virtas bulves, pabarstytas susmulkinta petražolių žaluma.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668