Pupelių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių troškinys


INGREDIENTAI:

800 g šviežių išaižytų pupelių,
1 šaukšto džiovintų Provanso žalumynų,
1 skiltelės česnako,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
4 šalotės svogūnų,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

Plačiame puode įkaitinkite aliejų, suberkite pupeles ir trumpai patroškinkite, įdėkite sutraišytą česnako skiltelę, kapotus svogūnus, įberkite prieskonius. Pagal skonį pasūdykite ir toliau troškinkite uždengtame puode ant silpnos ugnies.

Retsykiais pamaišykite - nekilnokite puodo dangčio dažnai, kad neišeitų per daug garų. Troškinį patiekite karštą su balta paskrudinta duona ar šviežiomis virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668