Aviečių ir serbentų šaltsriubė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviečių ir serbentų šaltsriubė


INGREDIENTAI:

Serbentų ir aviečių - po 250 g,
1 l vandens,
10 g krakmolo,
100-150 g cukraus,
grietinės.


GAMINIMAS:

Perrinktas ir nuplautas uogas sutrinkite ir iš jų išspauskite sultis. Ant tirščių užpilkite vandens, užvirinkite, perkoškite, pasaldinkite. Supilkite išspaustas sultis ir sudėkite šaltame vandenyje išmaišytą krakmolą. Atvėsusią sriubą paskaninkite grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668