600 g vištienos filė,
3 šaukštų aliejaus,
200 g vyšninių pomidorų,
1 tarkuotos morkos,
poro,
0,5 šaukštelio druskos,
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų,
200 g pekino kopūsto ar kitų salotų.
P a d a ž o:
200 ml natūralaus jogurto,
3 šaukštelių garstyčių,
2 šaukštų smulkintų bazilikų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite kubeliais, pakepinkite į keptuvę įpylus aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su tarkuota morka, susmulkintu pekino kopūstu, poro žiedeliais ir atvėsusia vištiena. Paruoškite padažą (sumaišykite visas sudedamąsias dalis) ir užpilkite ant salotų.