T e š l a i:
2 kiaušiniai,
0,5 l pieno,
250 g miltų,
šaukštas aliejaus,
žiupsnelis druskos.
Į d a r u i:
400 g mėsos faršo,
svogūnas,
raudona paprika,
pusė stiklinės konservuotų kukurūzų,
2 šaukštai aitraus pomidorų padažo,
aliejaus,
druskos ir
meksikietiškų prieskonių mišinio.
GAMINIMAS:
Iš nurodytų produktų užmaišykite skystą tešlą. Įkaitinkite keptuvę, patepkite aliejumi, įpilkite samtelį tešlos, tolygiai paskirstykite. Apkepkite blyną iš abiejų pusių. Iškepkite iš tešlos 10-12 blynų. Paruoškite įdarą. Susmulkinkite svogūną, kubeliais supjaustykite papriką ir trumpai apkepkite įkaitintuose riebaluose, sudėkite mėsos faršą, maišant kepkite, mkol mėsa pakeis spalvą.
Sudėkite kukurūzus, sukrėskite pomidorų padažą, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais. Ant lietinio blyno dėkite du šaukštus įdaro, užlenkite blyno apačią ir viršų, vieną ant kito užvožkite kraštus. Apkepkite įdarytus blynelius įkaitintame aliejuje. Tiekite su šviežiomis daržovėmis arba grietine.