Desertiniai kąsneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Desertiniai kąsneliai


INGREDIENTAI:

Lietinių t e š l a i:
200 g miltų,
3 šaukštai pieno,
kiaušinis,
pagal skonį druskos.

Į d a r u i:
300 g maskarponės sūrio,
2 šaukšteliai želatinos,
50 g cukraus,
2 kiaušinių tryniai,
šaukštelis vanilinio cukraus,
vienos citrinos sultys ir
ntarkuotos pusės citrinos žievelių,
šaukštas romo.


GAMINIMAS:

Užmaišykite tešlą ir iš jos iškepkite plonyčius lietinius. Juos padėkite šiltai. Želatiną išbrinkinkite truputėlyje šalto vandens. Maskarponę iki vientisos masės išsukite su cukrumi, kiaušinių tryniais, pagardinkite vaniliniu cukrumi, citrinų sultimis, suberkite nutarkuotas citrinos žieveles ir supilkite romą.

Želatiną ištirpinkite ant ugnies garų vonelėje, ataušinkite ir įmaišykite į maskarponės masę. Paruošta mase aptepkite lietinius, juos susukite voleliu, tada 2 val. padėkite šaltai. Tiekite supjaustytus nedideliais gabalėliais su skystu šokoladu ir mėtų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668