T e š l a i:
90 g kvietinių miltų,
2 šaukštų cukraus,
50 g sviesto,
1 šaukšto vandens.
Į d a r u i:
135 g cukraus,
200 ml grietinėlės,
180 g bruknių.
K r e m u i:
100 ml grietinėlės,
1/2 šaukštelio cinamono.
GAMINIMAS:
Sumaišykite miltus, cukrų, sviestą. Supilkite vandenį, viską suminkykite. Paruoštą tešlą iškočiokite ir sudėkite į formą. Kepkite 10 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Paruoškite įdarą: ištirpdykite cukrų (kol parus), supilkite plaktą grietinėlę.
Masę virkite, kol cukrus ištirps. Į dubenį suberkite bruknes, ant viršaus užpilkite karamelinį sirupą. Išmaišykite ir sukrėskite ant iškepto papločio. Išplakite grietinėlę ir užberkite cinamono.