Kumpis su kopūstų apvalkalu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kumpis su kopūstų apvalkalu


INGREDIENTAI:

600 g kiaulienos kumpio,
1 kopūsto,
4 šaukštų brendžio,
4 šaukštų aliejaus,
1/2 žaliojo aitriojo pipiro,
125 g smulkiai maltos mėsos,
1 šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų,
1/4 l grietinės,
1 kiaušinio,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
druskos,
pipirų,
1/3 l sultinio.


GAMINIMAS:

Brendį sumaišykite su šaukštu aliejaus, pagardinkite sutrintais žaliaisiais pipirais ir patepkite mėsą. Mėsos faršą pabarstykite saldžiąja paprika ir sumaišykite su 2 šaukštais grietinės, kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Pasūdykite ir pabarstykite pipirais.


Likusį aliejų įkaitinkite keptuvėje. Paruoštą mėsą apkepkite iš visų pusių, užpilkite sultiniu ir troškinkite 15 min. Išimkite, likusią grietinę sumaišykite su kepsnio sultimis ir paruoškite padažą. Kopūsto lapus sumeskite į verdantį vandenį ir palaikykite 3 min., po to išgriebkite ir greitai nuliekite šaltu vandeniu.

Nusausinkite, išklokite ant lentelės, aptepkite su malta mėsa, uždėkite kiaulienos kumpį ir stipriai suvyniokite. Orkaitėje kepkite 20-30 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668