6 pomidorų,
2 skiltelių česnako,
2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus,
1 aitriosios paprikos,
4 svogūnų su laiškais,
3 šaukštų tirpaus sultinio miltelių,
250 g jaunų šparaginių pupelių,
200 g raudonųjų pupelių,
pagal skonį druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Raudonąsias pupeles išvirkite. Česnako skilteles supjaustykite, pakepinkite aliejuje ir išimkite iš keptuvės. Išvalytą aitriąją papriką susmulkinkite plonais griežinėliais, svogūnų galvutes - kubeliais, laiškus - žiedeliais. Nuplautus pomidorus supjaustykite gabaliukais.
Papriką ir svogūnus patroškinkite aliejuje, kuriame kepinote česnaką, įdėkite pomidorus, įpilkite 300 ml vandens, suberkite sultinio miltelius, pasūdykite ir pavirinkite 5 min. Šparaginių pupelių ankštis pasmulkinkite į 2-3 dalis. Visas pupeles suberkite į sriubą ir pavirinkite. Sriubą pagardinkite druska, pipirais bei ankščiau pakepintu česnaku.