500 g šparaginių pupelių ankščių,
300 g pomidorų,
3 bulvių,
1 didelio svogūno,
3 česnako skiltelių,
0,5 l tirpaus sultinio,
1 šaukšto aliejaus,
2 šaukštų grietinės,
po žiupsnelį maltų įvairiaspalvių pipirų,
uoginių paprikų (vadinamųjų kajeno pipirų),
provanso prieskonių mišinio.
GAMINIMAS:
Nuplautas pupelių ankštis supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pomidorus ir nuskustas bulves - mažais kubeliais. Sukapokite česnakus, svogūną. Puode įkaitinkite aliejų ir trumpai pakepinkite svogūnus, česnakus, po to suberkite pupelių, bulvių, pomidorų gabalėlius.
Pakepinkite 5 min., užpilkite sultiniu ir patroškinkite uždengtame puode. Nudengus dangtį dar kelias minutes pakaitinkite ant silpnos ugnies. Pagardinkite prieskoniais. Patiekiant įdėkite grietinės.