Raugintos voveraitės receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raugintos voveraitės


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 kg voveraičių,
2 nedideli svogūnai,
5 laurų lapai,
50 g druskos,
pusė šaukštelio cukraus,
keli kvapieji juodieji pipirai.

GAMINIMAS:

Nuvalikite grybus, patrumpinkite kotelius, nuplaukite ir nuvarvinkite. Kelias minutes pavirkite voveraites šiek tiek pasūdytame vandenyje, nusunkite ir nuvarvinkite. Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Druską sumaišykite su cukrumi. Į medinį ar emaliuotą indą dėkite voveraites, kiekvieną sluoksnį pabarstykite druskos ir cukraus mišiniu.

Kas antrą sluoksnį - svogūnų griežinėliais ir prieskoniais. Kai indas bus pilnas, uždenkite nedidele lėkštute arba medine lentele ir paslėkite. Po kelių dienų pastatykite indą su grybais šaltesnėje patalpoje. Ragaukite ankščiausiai po mėnesio. Grybai visą laiką turi būti apsemti skysčio. Jei jo per m,ažai, užpilkite sūrimu iš 1 l vandes ir 30 g druskos.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668