0,5 kg kiaulienos,
lašinukų,
3 burokėlių,
4-5 morkų,
3 svogūnų,
1 kopūsto gūžės,
5 pomidorų,
3 paprikų,
7-8 bulvių,
4-5 skiltelių česnako,
ryšelio petražolių.
GAMINIMAS:
Mėsą užpilkite 3 l vandens ir virkite. Nepamirškite nugraibyti putas, kad sultinys būtų skaidrus. Burokėlius, morkas ir svogūnus supjaustykite šiaudeliais. (Po vieną burokėlį, morką ir svogūną atidėkite nepjaustytus). Į verdantį sultinį įdėkite atidėtus: burokėlį, morką ir svogūną. Viską kartu virkite, sumažinus ugnį. Pjaustytus svogūnus apkepkite, kol pasidarys skaidrūs.
Svogūnus sudėkite ir pjaustytas morkas, kartu ištroškinkite. Supjaustykite bulves ir paprikas. Į puodą sudėkite pjaustytus burokėlius. Po to sudėkite kopūstus, po 5 min. - bulves. Smulkiai supjaustykite pomidorus ir, kuomet sultinys užvirs, juos sudėkite į puodą.
Po 5 min. sudėkite paprikas, o po 3 min. - troškintus svogūnus su morkomis. Po to smulkiai supjaustykite lašinukus, česnaką ir kartu sutrinkite. Kai barščiai bus išvirę, sudėkite į puodą lašinukų - česnakų masę, įberkite kapotų petražolių. Patiekite su grietine.