Lietinių vyniotinis su varške receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietinių vyniotinis su varške


INGREDIENTAI:

4 lietinių blynų.

Į d a r u i:
200 g varškės,
1 kiaušinio,
1 citrinos,
0,5 stiklinės cukraus,
0,5 stiklinės saulėgrąžų,
1 stiklinės riešutų.

P a p u o š t i:
2 šaukštų medaus,
smulkintų lazdynų riešutų.


GAMINIMAS:

Varškę ir citriną (su žievele) sumalkite mėsmale. Įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Lietinius klokite vieną ant kito. Ant lietinių sudėkite varškės masę, pabarstykite saulėgrąžomis bei smulkintais riešutais ir susukite vyniotinį.

Jo kraštus užlenkite. Vyniotinį dėkite į sviestu pateptą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Iškepusį vyniotinį patepkite medumi ir pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.

Pasigaminkite karamelinį padažą: į ištirpintą sviestą keptuvėje įdėkite truputį miltų, įpilkite grietinėlės, o sutirštėjus įmaišykite rudojo cukraus bei cukraus pudros.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668