Morkų ir salierų užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų ir salierų užkandis


INGREDIENTAI:

300 g salierų šaknies,
250 g morkų,
1 šaukštas susmulkintų petražolių,
30 g sviesto,
3 šaukštai varškės.


GAMINIMAS:

Salierą stambiai sutarkuokite ir virkite pasūdytame vandenyje apie 20 min. Morkas supjaustykite šiaudeliais ir atskirai virkite apie 5 min. Išvirusius salierus nukoškite ir sutrinkite įdėję sviesto, petražolių bei varškės. Morkas nukoškite ir sumaišykite su salierų tyre.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668