1 vištos krūtinėlės,
2 pomidorų,
2 skiltelių česnako,
50 g kieto sūrio,
50 g petražolių,
50 g krapų,
1/2 indelio neriebaus majonezo,
1 šaukšto alyvuogių aliejaus, druskos pagal skonį.
GAMINIMAS:
Vištos krūtinėlę išmuškite, pabarstykite druska ir įtrinkite susmulkintu česnaku. Pašlakstykite aliejumi ir iš abiejų pusių 5 minutes kepkite ant grotelių. Vartykite dažnai, kad vištiena gražiai parustų. Pomidorus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Petražoles ir krapus susmulkinkite ir sumaišykite.
Iškeptą vištienos krūtinėlę supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su sūriu, pomidorais ir majonezu. Masę tepkite ant baltos duonos riekelių, vyniokite į foliją ir vėl trumpam dėkite ant grotelių (kol aptirps sūris). Baigdami kepti atlenkite folijos kraštus ir sumuštinius apibarstykite smulkintais krapais ir petražolėmis.