Kiaulienos šoninė su saldžiarūgščiu padažu (Kepama ant grotelių) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos šoninė su saldžiarūgščiu padažu (Kepama ant grotelių)


INGREDIENTAI:

3 kg kiaulienos šoninės.

S ū d y m u i:
200 g rupios druskos,
30 g cukraus,
12 sutrintų kadagių uogų,
1 šaukštelio džiovintų kalendrų,
4 kapotų svogūnų,
5-6 kapotų česnako skiltelių.

Saldžiarūgščiam p a d a ž u i:
100 g sviesto,
200 g slyvų uogienės,
300 g pomidorų tyrės,
4 šaukštų medaus,
100 ml saldaus sojų padažo "Ketjap Manis",
4 šaukštų balzaminio acto.


GAMINIMAS:

Sumaišykite sausam sūdymui skirtus produktus ir gautu mišiniu įtrinkite mėsą. 2-3 paras laikykite mėsą šaldytuve. Puode išlydykite sviestą. Pridėkite medaus, slyvų uogienės, pomidorų tyrės, sojų padažo, balzaminio acto ir virkite 10-15 minučių (temperatūra - žema).

Mėsą 1 valandą rūkykite stipriuose dūmuose. Tada kepkite ant grotelių kartkartėmis pavartydami apie 30 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668