Kepsninėje kepta nugarinė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepsninėje kepta nugarinė


INGREDIENTAI:

6-8 nugarinės gabaliukų su kaulu.

M a r i n a t u i:
100 g pomidorų padažo,
50 g sojų padažo,
50 g žvėrienos prieskonių.


GAMINIMAS:

Lengvai išmuškite nugarinės gabaliukus. Sumaišykite marinatą, sutepkite juo mėsą ir porą valandų laikykite šaldytuve. Prieš kepant pusvalandį palaikykite kambario temperatūroje. Kepkite iš abiejų pusių 5 minutes (temperatūra-vidutinė). Kad kepant kaulas nepridegtų, nuo jo pašalinkite mėsos perteklių ir suvyniokite į foliją.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668