0,5 kg kiaulienos nugarinės,
truputis druskos,
maltų juodųjų ir
kvapiųjų pipirų,
3 svogūnai,
2 paprikos,
1 sauja šviežių susmulkintų gelsvių lapų,
aliejaus,
stiklinė sauso baltojo vyno.
GAMINIMAS:
Mėsą įtrinkite druska bei pipirais. Svogūnus supjaustykite kubeliais. Išvalytas paprikas supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus ir paprikas pakepkite įkaitintame aliejuje. Mėsą supjaustykite plonais gabaliukais ir sudėkite į riebalais pateptą kepimo skardą.
Ant kiekvieno gabaliuko viršaus uždėkite sluoksnį pakepintų daržovių mišinio. Ant viršaus užberkite susmulkintų gelsvių lapų. Kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje. Kepdami nuolat šlakstykite vynu. Patiekite su biriai virtais ryžiais.