Barščiai su džiovintais grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Barščiai su džiovintais grybais


INGREDIENTAI:

1,5 l vandens,
2 burokėliai,
prieskoninių daržovių (morkų, gelsvių, petražolių, salierų, svogūnų, porų),
2-3 džiovinti grybai,
0,25-0,5 l burokėlių rūgštimo,
druskos,
cukraus,
1 česnakų skiltelė,
1 šaukštelis sviesto,
1/2 šaukšto miltų.


GAMINIMAS:

Iš grybų, prieskoninių daržovių ir vandens išvirkite sultinį. Burokėlius nulupkite, supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į keptuvę. Pridėkite sviesto, pakepinkite, įberkite miltų, cukraus, druskos, išmaišykite, įpilkite burokėlių rūgštimo arba acto ir troškinkite. Kai burokėliai pasidarys pusiau minkšti, sudėkite šiaudeliais supjaustytus grybus.

Sudėkite sutrintą česnakų skiltelę ir dar patroškinkite. Po to viską sudėkite į išvirtą, perkoštą sultinį ir pakaitinkite. Į sriubą galima įdėti virtų supjaustytų bulvių arba jas patiekti atskirai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668