Žalioji gegužės sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žalioji gegužės sriuba


INGREDIENTAI:

0,5 l sultinio,
2 bulvės,
1 morka,
3 šaukštai šaldytų žirnelių,
3 saujos agurklių lapelių,
1 sauja dilgėlių lapelių,
5-7 rūgštynių lapeliai,
truputis svogūnų laiškų,
druskos.


GAMINIMAS:

Į verdantį pasūdytą sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas morkas bei bulves. Pavirę 3 min. įberkite žirnelius. Po 5 min. sudėkite susmulkintus dilgėlių, rūgštynių lapelius bei svogūnų laiškus. Kai sriuba užvirs, suberkite smulkiai supjaustytus agurklių lapelius.

Jei reikia, sriubą dar truputį pasūdykite, puodą nukelkite nuo ugnies ir uždengtą palaikykite 5-8 min. Patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668