Avokadų užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avokadų užkandėlė


INGREDIENTAI:

Didelis avokadas,
6 vyšniniai pomidorai,
keli lapinių salotų ir
gražgarsčių lapeliai,
šaukštas kedrų riešutų,
šviežiai spaustų citrinų sulčių,
garstyčių,
alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Nuplaukite ir nuvarvinkite salotų lapelius. Kad greičiau nusivarvėtų, sudėkite ant popierinio rankšluoščio. Nuplaukite ir supjaustykite puselėmis pomidorus. Kedrų riešutus trumpai paskrudinkite sausoje keptuvėje. Nulupkite avokadą, supjaustykite griežinėliais ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad neparuduotų.

Nedideliame inde sumaišykite šaukštelį garstyčių, šaukštą šviežiai spaustų citrinų sulčių ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, pagal skonį pasūdykite bei pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Lėkštės dugną išklokite salotų lapeliais, ant jų išdėliokite avokado griežinėlius ir pomidorų puseles, apšlakstykite paruoštu padažu, apibarstykite skrudintais kedrų riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668