Vaisinis krušonas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaisinis krušonas


INGREDIENTAI:

1 l vaisinės arbatos,
1 cinamono lazdelės,
1 obuolio,
500 ml apelsinų sulčių,
500 ml serbentų sulčių,
200 g cukraus,
300 ml mineralinio vandens,
1 kivio,
1 apelsino.


GAMINIMAS:

Karšta vaisine arbata užplikykite cinamono lazdelę ir ataušinkite. Vaisius nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir suberkite į specialų krušono indą. Užpilkite arbata, apelsinų ir sebentų sultimis, pagal skonį pasaldykite ir prieš patiekdami papildykite mineraliniu vandeniu.

Įprastai krušonas patiekiamas stikliniame auštame dubenyje arba ąsotyje, o semiamas stikliniu samčiu. Vaisiai išgriebiami specialiais smaigeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668