6 virtos bulvės,
1 trynys,
pusė stiklinės kvietinių miltų,
0,5 šaukšto džiūvesėlių,
100 g riebalų kepimui,
druskos,
Įdarui:
200 g virtos mėsos,
sviesto,
1 svogūnas,
pipirų,
2 – 3 šaukštai sultinio,
druskos.
GAMINIMAS:
Virtas bulves sumalti, sudėti kvietinius miltus, trynį, druskos, gerai suminkyti, daryti apvalius, mėsa įdarytus, kroketėlius, apvolioti pyrago džiūvesėliuose ir virti karštuose taukuose, kol pagels.
Įdarui skirtą mėsą sumalti, pridėti sviesto, pakepintą svogūną, druskos, pipirų ir 2 – 3 šaukštus sultinio. Viską sumaišyti ir taip paruošta mase įdaryti kroketėlius.
Papuošti petražolių lapeliais. Į stalą paduoti karštus.