Virtiniai, įdaryti varške ir špinatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtiniai, įdaryti varške ir špinatais


INGREDIENTAI:

Tešlai: 2 stiklinės miltų,
1 kiaušinis, 0,5 stiklines vandens,
1 šaukštai aliejaus, druskos.

Įdarui:
200 g varškės,
1 kiaušinis,
500 g špinatų,
1 svogūnas, šaukštas sviesto,
maltų pipirų,
maltų muskatų,
druskos.


GAMINIMAS:

Iš miltų, kiaušinio, vandens, druskos ir trupučio aliejaus užminkome tešlą ir palaikome pusvalandį kambario temperatūroje, kad sustingtų. Po to ant pabarstytos miltais lentelės plonai iškočiojame tešlą, formele arba stikline išpjauname skritulėlius. Špinatus perrenkame, gerai nuplauname, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname svieste. Sudedame špinatus ir 2 min. patroškiname. Varškę pertriname, įmušame kiaušinį, suberiame prieskonius, sudedame patroškintus špinatus ir išmaišome. Iš paruoštos virtinių tešlos ir varškės su špinatais masės darome virtinius. Virtinius, įdarytus varške su špinatais, tiekiame su tirpytu sviestu, grietine arba sojų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668