50 g sviesto,
2 svogūnų,
2 raudonųjų paprikų,
200 g konservuotų pupelių,
400 g apvirtų įvairių grybų,
1,5 l vandens,
2 šaukštų pomidorų tyrės,
2 šaukštelių sojos padažo,
100 ml grietinėlės kavai,
2 šaukštų kvietinių miltų,
400 ml virtų ryžių, druskos,
pipirų,
šviežių krapų,
petražolių.
GAMINIMAS:
Susmulkinkite svogūnus ir 2-3 minutes troškinkite svieste, sudėtame į puodą storu dugnu. Pridėkite smulkintas paprikas, pupeles ir grybus, troškinkite dar 3-4 minutes. Supilkite vandenį, pomidorų tyrę ir sojos padažą, 10 minučių virkite neaukštoje temperatūroje.
Grietinėlę sumaišykite su miltais ir supilkite į sriubą, nuolat maišydami. Pabaigoje sudėkite virtus ryžius. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, virkite dar 2-3 minutes. Patiekdami užbarstykite smulkintus krapus ir petražoles.