Energetinė vertė: 1650 kcal
1 stiklinė miltų,
2 kaiušiniai,
1 stiklinė vandens ar alaus,
1 šaukštas aliejaus,
įvairių daržovių (žiedinių ir baltųjų kopūstų, šparaginių pupelių, kaliaropių),
vaisių,
riebalų,
druskos.
GAMINIMAS:
Daržoves supjaustykite ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Išgriebkite koštuvu ir leiskite nuvarvėti vandeniui. Trynius, vandenį, aliejų ir miltus gerai išplakite, pasūdykite, sudėkite išplaktus baltymus. Daržoves pamirkykite tešloje ir kepkite, kol įgaus aukso spalvą.
Šitaip galima paruošti ir vaisius. Obuolius ir kriaušes supjausčius griežinėliais, išėmus sėklines, pamirkykite tešloje ir kepkite, kol aprausvės. Tą pačią tešlą galima naudoti, apkepant virtą ar keptą mėsą bei žuvį.