Veršienos kepsnys su vyno padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos kepsnys su vyno padažu


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1560 kcal

250 g veršienos kaulų,
1 kg veršienos kumpio,
druskos,
lauro lapelių,
pipirų,
pomidorų košės,
sviesto.

P a d a ž u i:
2 svogūnai,
1 šaukštas krakmolo,
1/2 stiklinės baltojo vyno,
pipirų.


GAMINIMAS:

Į keptuvą sudėkite nuplautus kaulus, ant jų-pasūdytą mėsą. Aplink sudėkite prieskonius. Mėsą uždenkite riebalais išteptu pergamentiniu popieriumi, keptuvą sandariai uždenkite ir kepkite orkaitėje 1 val. 30 min. Iškepus nuimkite popierių ir dangtį, pakepkite, kol mėsa aprausvės.

P a d a ž u i likusį nuo kepsnio sultinį nukoškite, įpilkite kiek vandens, pavirinkite. Svogūną smulkiai supjaustykite ir patroškinkite vyne. Sultinį supilkite ant besitroškinančių svogūnų, supilkite atskiestą krakmolą, užvirinkite, įberkite pipirų. Kepsnį gražiai supjaustykite, sudėkite į lėkštę. Padažą supilkite į padažinę. Kartu paduokite virtų bulvių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668