Itališka pupelių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka pupelių sriuba


INGREDIENTAI:

110 g pupelių,
2 saliero stiebelių,
2 nedidelių morkų,
2 nedidelių svogūnų,
3 skiltelių česnako,
200 g cukinijos,
3 pomidorų,
5 šaukštelių alyvuogių aliejaus,
lauro lapelio,
kelių pipirų žirnelių,
po žiupsnelį sauso baziliko,
mairūno,
raudonėlio,
druskos,
100 g kietojo sūrio.


GAMINIMAS:

Pupeles užmerkite porai valandų. Iš 1 stambiai pjaustyto svogūno, 1 skiltelės česnako, 1 saliero stiebelio, 1 stambiai pjaustytos morkos, druskos bei prieskonių išvirkite sultinį. Dideliame puode įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną bei likusias česnako skilteles.

Po kelių minučių sudėkite nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Šiek tiek pakepę, įpilkite 5-6 samčius sultinio. Supjaustykite žiedeliais cukiniją, saliero stiebą, morką ir sudėkite į puodą. Suberkite pupeles ir virkite 20 minučių. Paragaukite, ar netrūksta druskos. Kai sriuba jau lėkštėje - įberkite tarkuoto sūrio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668