1kg vištienos,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
20 g sviesto,
1 stiklinė sultinio,
2 šaukštai grietinės,
džiūvėsėlių ar miltų,
druskos.
GAMINIMAS:
Paruošta višta supjaustoma, nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinama svieste. Paskui mėsa sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu ar vandeniu, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir, uždengus indą, troškinama, kol suminkštės. Baigiant troškinti, supilama grietinė. Vištiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama perkoštu
padažu, kuriame buvo troškinama. Prie jos duodama karštų įvairių troškintų daržovių (morkų, žirnelių, salierų, porų, svogūnų, moliūgų ir kitų) mišinio, bruknių košės ar marinuotų vaisių.