Vyšnių gira (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyšnių gira (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

5 l vandens,
2 l vyšnių,
1 kg cukraus,
50-100 g mielių,
20 g apynių.


GAMINIMAS:

Apynius pavirinkite vandenyje 15 min. ir perkoškite. Vyšnias išspauskite ir sultis supilkite į praaušintą vandenį su apyniais. Suberkite cukrų, sudėkite iškildytas mieles, parauginkite apie 12-24 val. ir supilstykite į butelius. Girą tinka gerti antrą trečią dieną. Ji yra saldžiarūgščio skonio, rausvo atspalvio, stiproka.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668