Putelė (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Putelė (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

200 g mielių,
5 l vandens,
0,5 kg cukraus,
džiovintos duonos arba sutarkuotų džiovintų morkų.


GAMINIMAS:

Vandenį su cukrumi užvirinkite ir juo užplikykite džiovintą duoną arba džiovintas morkas. Palaikykite keletą minučių, kad pritrauktų (skystis turi būti gražios tamsios spalvos) ir perkoškite.

Į stiklinę pilkite 2 dalis saldaus skysčio ir 1 dalį iškildytų mielių. (Viršutinė dalis turi būti putų.) Į stalą gėrimą paduokite tuojau pat pagaminus. Putelė rekomenduojama vaikams, ypač tiems, kurie blogai valgo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668