Marinuoti patisonai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti patisonai


INGREDIENTAI:

Jauni, nedideli patisonai.

M a r i n a t u i:
3 l vandens,
1,5 stiklinės 9 procentų acto,
3 šaukštai druskos,
3 šaukštai cukraus,
10-12 kvapiųjų pipirų,
4-5 gvazdikėliai,
3-4 česnako skiltelės,
šakelė peletrūno.


GAMINIMAS:

Marinuoti labiausiai tinka jauni 4-7 cm skersmens patisonai. Patisonus nuplaukite ir plikykite verdančiame vandenyje 1-2 min. Paskui iš karto atvėsinkite šaltame vandenyje ir nusausinkite.

Tuomet sudėkite į stiklainius, užpilkite išvirtu ir atvėsintu marinatu, uždenkite dangteliais ir kaitinkite 85-90 laipsnių temperatūroje. 3 l talpos stiklainius-15 min., 0,5 l -8 min. Iškaitinę stiklainius pasistenkite kuo greičiau atvėsinti, katile karštą vandenį palaipsniui keisdami šaltu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668